Wednesday, July 04, 2007
Corn on the Fourth of July
Att blogga sin frukost har blivit stort. Här laddar vi inför ett intensivt fjärdejulifirande.
DÄR är baren. Vi drog ner till stranden för att varva ner efter en tung arbetsdag.
Hmm. Lite för kallt är det väl ändå...
Sen grillade festmeister Antonio på det sköna italienska [och för dagen för allmänheten stängda] haket Parioli kött och majs i mängder. Smaskens till sista slicken!
Yummy! Lök har hittat efterrätt! Ja, hunden heter "Lök", fast på italienska - "Cipolla".
...och hennes bästis heter "Kyckling" ("Pollo"). Han är lite mer intensiv, som synes.
Efter maten stack vi ner till stranden igen och spanade in solnedgången.
Awwwwwww!
Sen lurade Texastjejen Stephanie iväg några av oss på en äventyrspromenad (omväg) tillbaka till restaurangen. Vi fick kämpa mot tidvattnet och bestiga lite berg för att komma runt.
Och sen var det fyrverkeridags.
Ooohhhhh!
Aaaahhhh!
Ehh, japp. Anyhow...
Sen satte vi oss och softade hos Antonio igen. En bra avslutning på en skön dag.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment