Sunday, August 06, 2006

Flying through hyperspace...


...eller åtminstone vanliga "space". Air France var snälla mot oss och uppgraderade oss till Business Espace efter att vi fått springa av bara attan genom CdG eftersom det första flyget var försenat. Mitt bagage hann dock inte med, så det får jag vara utan ett dygn. Får sticka och shoppa lite nödkläder så jag klarar det första mötet.

9 comments:

Emma said...

Vet du vilken låt det är nu då?

Karl-Anders Johansson said...

Ja det är klart! Jag hörde ju den i 2006-ripoff-versionen och visste att jag hört den tidigare. Sen att jag gissade fel på ett decennium eftersom jag blandade ihop den med "Love sees no color"/U96 är ju en HELT annan sak hävdar jag... :)

Här får du Living On Video, komplett med 80-talsscenografi: http://www.youtube.com/watch?v=7mIRbQk7VWk

Karl-Anders Johansson said...

För er som är lata kommer den som en direktlänk här... :)

http://www.youtube.com/watch?v=7mIRbQk7VWk

Är det förresten någon som har "Love sees no color" liggandes så man kan jämföra? Är det kanske bara jag som fått för mig att U96 stulit friskt?

Emma said...

U96 gamla hits är inte de lättaste att få tag i men utifrån det jag kan höra på den 20s version man kan få hem så är det inte en siffra som stämmer överens med good old Trans X. Det låter mer som U96 mest gör, en massa undervattensblubbblubbljud. Men det kan ju hända att det kommer nåt senare i låten... det tänker jag inte ta reda på.

Emma said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Emma said...

Inte hela och möjligen i en ännu mer omgjord version. Men vad är det för skräp du minns Kalle!!!

Love sees no color

Karl-Anders Johansson said...

Precis i slutet på mp3:an du länkade till kommer slingan igång. Jag hävdar att jag mindes ganska rätt ändå!

Här är Pakitos nya version när vi ändå är igång... :)

http://www.youtube.com/watch?v=dP3AFrlRTXw

Emma said...

Jaja, det är klart att du hade rätt. Den första kortversionen var på 20 sekunder och det var precis i början. Bara vanliga ubåtsljud. Men de har snott två slingor och den ena hörs hela tiden i den här versionen. Det jag tycker är lite hemskt är att det är U96 och inte originalet som du förknippar ljuden med...

Emma said...

Pakitas version är en beskedligare rippoff trots titellånet. Men det retar mitt öra att de inte snott hela slingan utan bara nästan spelar den som originalet.