Saturday, September 09, 2006

Lördag dag i Beijing

Dagen börjar sent med taxi ut till Dashanzi Art District för att leta rätt på Café Pause, mest av allt för att stället omnämnts som väldigt snyggt i Wallpaper.Eftersom vi är i ett konstnärsdistrikt så är här en väldans massa konst strösslat på gatorna. Lite japansinspirerad tentakelporr på väg in från höger också? :)Men vi har internet iallafall, och det är bra!Nu ska vi bege oss härifrån! Mer bloggande utlovas! :)

3 comments:

Emma said...

och sen för att Emma tvingade er och åka och kolla om det var så snyggt som utlovat. Emma känner att hon hade varit lite besviken...

Karl-Anders Johansson said...

Det var väldigt litet, får jag väl säga! Jag hade förväntat mig något mycket större! (Och gärna mer en ett plan...) Men huj vilket trevligt ställe ändå! Det var schysst, och definitivt värt 40 pix för taxin dit. :)

(och har jag stavat som den kratta jag är så beror det på att jag är så packad att jag knappt hittade powerknappen på datorn) Nu ska jag sova! ;)

Emma said...

varför det är dumt att fylleblogga:
"i grund och botten är den här bloggen för min egen skull och ingen annanas och nu fylleyrar jag egentligen mest och ska snart sluta skriva. jag kan iaf stava än så länge, det är ett gott tecken, slut."